VOORGERECHTEN

 

Mooie dikke soep van kikkererwten en pull pork

 

 

Vegetarische Cordon blue

 

Vitello Tonnato

 

 

Rijstbrood gevuld met pullpork geserveerd met een mayonaise van kerrie

 

 

Vegetarische gehaktballetjes op basis van courgette

 

HOOFDGERECHT

 

Fettucine in een saus van eekhoorntjesbrood

 

 

Orecchiete alla bolognese

 

Gnocchi geserveerd in een saus van gorgonzola en pistache

 

Taglierini met mosselen in een creme van bonen

 

VLEES / VIS

 

Porkbelly met aardappels en broccoli

 

 

Hertenbiefstuk met spinazie en bitterzoete uitjes

 

 

Zalm met aardappelpurree en funghi

 

 

Kalfswang gestoofd in rode wijn geserveerd op polenta

 

 

Desserts

Panna cotta

 

 

Tiramisù

 

Bigne al gelato

Cannolo siciliano